Bamboezout in koperen molen
Dat witte strooizout wat je ooit op je studentenkamer had staan, zie je nu niet eens meer bij de cafetaria op de hoek en dat roze Himalaya zout is passé. Jaja, je had het uit de Himalaya gehaald en dat is inderdaad heel tof; wij zijn daar zelfs nog nooit geweest, maar move over laf zout in een molentje: we hebben nu groen bamboezout in een té knappe koperen molen, die zeker niet misstaat op je aanrecht.
Keuken en interieur mixen; dat is al heel lang hot & happening; breng het naar het volgende level met deze mooie molen en bijzondere groene zout.
Bamboezout wordt gewonnen op het Hawaïaanse eiland Molokai en is 100% natuurlijk. De groene kleur is afkomstig van het natuurlijke bamboe extract dat in het zout zit. Het lekkerste is om het na het koken toe te voegen en het is heerlijk bij Aziatisch of vis. Of wees lekker reconsitrant en strooi het over een eitje.
Perfect bij Aziatische gerechten
Lekker bij:
- Aziatisch
- Vis (bij zalm!)
- Over een eitje
- Gevogelte