Malabar Tijger Peper in koperen molen
Als alleen het beste goed genoeg is voor jou, ga je voor deze aromatische en fruitige Malabar Tijger Peper met een warme scherpte. Vergeet de standaard peper: voortaan til jij je simpele gerechten naar een hoger niveau met deze allemansvriend. Strooi wat over je vlees, vis, groenten, salades en sauzen en weet niet wat je proeft! Door de warme smaak van deze peper is het zelfs lekker over desserts.
Malabar Tijger Peper wordt met de hand geplukt in een beschermd natuurgebied in India. Lokale boeren telen daar de peper, ver weg van de bewoonde wereld. Alles wordt verwerkt met de hand en het drogen van de peper gebeurt onder de zon, daar komt geen bewerking aan te pas. Daarom is deze peper ook zo puur en rijk van smaak. Alles wat je liefde geeft groeit, toch?
Het is dan ook niet gek dat deze peper bekend staat als de beste peper ter wereld.
Lekker bij:
- Vlees, vis en gevogelte
- Groenten en salades
- In sauzen en soepen
- Desserts, zoals fruit