Licht pikante knoflookkruiden
Ze zijn pikant, ze zorgen voor sfeer, ze weten van wanten én ze zijn een tikkeltje ordinair. Toch vallen ze bij iedereen in de smaak en als je eenmaal voor gaas gaat, wil je nooit meer iets anders. Knoflooksletten stinken als knoflook en zijn pikant als chili, precies zoals je ze het liefste ziet. Ze zijn heerlijk bij bijna elk gerecht!
Knoflooksletten is een heerlijk mengsel om garnalen mee te kruiden, te gebruiken in je pasta, over een pizza te strooien, in een soepje te verwerken of maak er licht pittige kruidenboter van zoals je nog nooit hebt geproefd.
Heerlijk om wat pit toe te voegen aan je gerecht; door de knoflook, de chili, de oregano en de tijm is dit een heel veelzijdig mengsel wat je aan elk gerecht kunt toevoegen om het iets meet pit te geven. De knoflook en de chili zijn een perfecte combinatie! Groot voordeel: je handen gaan niet stinken van de verse knoflook.
Lekker bij:
- In pesto of door een dipsaus
- In hartige taart
- Bij kip
- Door pasta
- Voor een homemade kruidenboter
- Door gehakt
- Over een pizza
Deze knoflookkruiden zijn helemaal puur, zonder e-stoffen of veel zout.